Onze diensten

IBM® Lotus Domino\Notes diensten  • Advisering\bouwen van maatwerk
  • Anti-spam filtering (SpamSentinel)
  • Applicatie (maatwerk) ontwikkeling
  • Installatie,upgrade,clustering server
  • Integratie met externe systemen
  • Onderhoud applicaties

IBM® Lotus Domino\Notes systeem- en applicatiebeheer

Tridax Software beschikt over gecertificeerd personeel om u te helpen bij het in beheer nemen van uw bestaande Lotus Domino\Notes omgeving. Wij kunnen u ook helpen bij het adviseren en opzetten van een nieuwe Lotus Domino\Notes omgeving.

Lotus Domino Mail server
Als u Lotus Domino als mailserver gebruikt beschikt u over één van de meeste betrouwbare en veilige mailservers. U kunt uw Lotus Domino mailserver gebruiken als webmail server of koppelen aan uw BlackBerry, Android en Apple iPhone toestel. Wilt u liever met Outlook als client blijven werken dan kan dat ook met de standaard Outlook integratie service.

Om uw mailserver goed te beveiligen tegen Spam en Antivirus raden wij u SpamSentinel voor Lotus Domino aan, lees hier meer over bij producten SpamSentinel.
Lotus Domino Applicatie server
Lotus Domino/Notes stelt u in staat om gemakkelijk online samen te werken. Lotus Domino/Notes is een platform waar u eenvoudig (web) applicaties en snel applicaties op kunt laten ontwikkelen. Om u het nog gemakkelijker te maken heeft Tridax Software al een aantal standaard applicaties ontwikkelt die eenvoudig aan uw eisen en wensen aangepast kunnen worden.

Tridax Software heeft de volgende standaard applicaties beschikbaar:

- Contact registratie systeem met Office Integratie
- Relatiebeheer en managementsysteem (CRM)
- Personeel registratie systeem
- Verlof registratie systeem

Als u interesse of meer informatie wilt ontvangen over deze standaard applicaties neem dan contact met ons op!

Bestaande (maatwerk) applicaties
Beschikt u al over een (maatwerk) applicatie(s) maar u heeft er geen ondersteuning meer op? Dan kunt ook bij ons terecht!

Wij bieden na een vooronderzoek, afhankelijk van de grote van de applicatie(s) ook de volledige ondersteuning op bestaande (maatwerk) Lotus Domino/Notes applicatie(s). Het vooronderzoek voeren wij uit om te kijken of wij u de garantie kunnen geven dat wij in de toekomst 100% ondersteuning kunnen geven.

Het vooronderzoek is vrijblijvend en wordt zonodig op locatie uitgevoerd.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op.