IBM Lotus Traveler 9.0

Samen met IBM Domino en IBM Notes versie 9 heeft IBM een nieuwe versie van IBM Notes Traveler vrijgegeven. Wat is er nieuw? Wat zijn de nieuwe functies?

Extra ondersteuning mobiele apparaten
  • Windows Phone 7.5 , 7.8 en 8.
  • Windows RT en Windows 8 Pro voor tablets
  • BlackBerry 10
Smartphones die werden ondersteund in de vorige versie blijven ondersteund (Apple iOS en Android)

Betere ondersteuning voor Android-apparaten
Toegang tot e-mail, agenda en contactgegevens van Android-apparaten is verbeterd: er is een nieuwe "maand" weergave voor de kalender en de gebruikersinterface is verbeterd om gebruik te maken van grotere schermformaten om meerdere stukken van gegevens tegelijkertijd weer te geven.

Beveilingsfuncties en 64bit versie
Nieuwe beveiligingsfuncties zijn er ook toegevoegd en dit maakt de toegang tot bedrijfsgegevens van Android-toestellen een stuk veiliger. Daarnaast is Lotus Traveler 9 nu ook in een 64bit versie beschikbaar voor uw Lotus Domino 64bit server.

Verbeterde verwerking van Lotus Notes-documenten
Lotus Notes linkjes die opgenomen zijn in mailberichten en bekeken worden op IBM Lotus Notes Traveler -clients bevatten nu ook een extra URL hotspot die wijst naar het webadres van de applicatie server. Hiermee is het mogelijk om een gekoppelde applicatie met een browser op het mobiele apparaat, vergelijkbaar met hoe applicaties kunnen worden geopend met behulp van een iNotes toepassing, te openen.

Map Verzonden opslaan opties
IBM Lotus Notes Traveler geeft de gebruiker nu de keuze voor het opslaan van e-mail in de map Verzonden items. In eerdere versies werd verzonden mail altijd opgeslagen in de map Verzonden items.

IBM Lotus Notes To Do ondersteuning
Ondersteuning voor IBM Lotus Notes To Do 's is toegevoegd voor IBM Lotus Notes Traveler op Android en Apple iOS-apparaten. iOS- apparaten vereisen de IBM Lotus Notes Traveler To Do applicatie die beschikbaar is via de Apple App store is. De To Do applicatie voor Android -apparaten is gebundeld met de toepassingen die deel uitmaken van de IBM Lotus Notes Traveler -client voor Android.

Voor meer informatie over Lotus Traveler raadpleeg onze dienstenpagina.Tridax Software kan u helpen om Lotus Traveler te installeren, neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.